Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού Aquarea

Αντλίες Θερμότητας Panasonic

AQUAREA_LOGO

Ανακαλύψτε

τις αντλίες θερμότητας

Panasonic

η ιδανική λύση
Οικονομικά και οικολογικά

Νέα γενιά λύσεων θέρμανσης

AQUAREA-logo

Από 3 kW έως 16 kW, η γκάμα των αντλιών θερμότητας αέρος-νερού Aquarea της Panasonic είναι μία από τις ευρύτερες της αγοράς, προσφέροντας λύσεις για τις περισσότερες ιδιοκτησίες, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τις απαιτήσεις θέρμανσης και ψύξης. Κατάλληλες για νέες κατασκευές και έργα ανακαίνισης, οι λύσεις είναι οικονομικά αποδοτικές και έχουν ελάχιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

New Generation K & L
βίντεο παρουσίαση από την Panasonic

p logo
Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά κάθε κατηγορίας

Ποια αντλία θερμότητας μου ταιριάζει

Ανανεώσιμη και δωρεάν πηγή ενέργειας (αέρα)

Για τη θέρμανση ή ψύξη του σπιτιού και
την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

A Better Life, A Better World

A Better Life,

A Better World

43 κέντρα κατάρτισης σε 22 ευρωπαϊκές χώρες

Panasonic PRO Academy

Ο τομέας της θέρμανσης και της ψύξης εξελίσσεται ραγδαία: νέες τεχνολογίες, νέοι κανονισμοί, νέες λύσεις που απαιτούν συνεχή ενημέρωση από τους επαγγελματίες. Για να εκπαιδεύσει κατάλληλα τους διανομείς και τους εγκαταστάτες της, η Panasonic έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης με 43 εκπαιδευτικά κέντρα σε 22 ευρωπαϊκές χώρες.

Παραγωγή
Κέντρο κατάρτισης
Σημεία πώλησης
panasonic PRO academy-panclima
nanoe™ X. Τι είναι και που μας βοηθάει

7 επιδράσεις του nanoeX

NANOEX_7-epidraseis

Το Nanoe X είναι μια τεχνολογία καθαρισμού του αέρα που αναπτύχθηκε από την Panasonic. Έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την ποιότητα του αέρα εσωτερικού χώρου εξαλείφοντας αποτελεσματικά διάφορους ατμοσφαιρικούς ρύπους, συμπεριλαμβανομένων βακτηρίων, ιών, αλλεργιογόνων και οσμών.

Η τεχνολογία Nanoe X λειτουργεί με τη δημιουργία ριζών υδροξυλίου που περιέχονται σε μόρια νερού. Αυτές οι ρίζες υδροξυλίου είναι εξαιρετικά δραστικές και μπορούν να εξουδετερώσουν και να αναστείλουν τη δραστηριότητα των επιβλαβών ουσιών στον αέρα. Το Nanoe X παράγεται με την εφαρμογή υψηλής τάσης στην υγρασία του αέρα, προκαλώντας τη συμπύκνωση της υγρασίας και την απελευθέρωση ριζών υδροξυλίου.

Η Panasonic έχει ενσωματώσει την τεχνολογία Nanoe X σε μια σειρά προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των καθαριστών αέρα, των κλιματιστικών και άλλων συσκευών. Απελευθερώνοντας ιόντα Nanoe X στο χώρο, τα προϊόντα αυτά στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα και στη δημιουργία ενός πιο υγιεινού και άνετου περιβάλλοντος διαβίωσης.

Οσμές
Βακτήρια και ιούς
Μούχλα
Αλλεργιογόνα
Γύρη
Επικίνδυνες ουσίες
Δέρμα και τρίχες
Ανακαλύψτε τις

Αντλίες Θερμότητας Panasonic Aquarea

Aquarea Smart Cloud

Το πιο προηγμένο σύστημα ελέγχου θέρμανσης του σήμερα και του αύριο. Το Aquarea συνδέεται στο Cloud με το CZ-TAW1B, επιτρέποντας τόσο τον έλεγχο από τον χρήστη όσο και την απομακρυσμένη συντήρηση από την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών.

Περισσότερες ευκαιρίες με το IFTTT.

IF This Then That: η υπηρεσία IFTTT επιτρέπει ο χρήστης να ενεργοποιεί αυτόματα τις λειτουργίες για το σύστημα Aquarea με βάση άλλες εφαρμογές, διαδικτυακές υπηρεσίες ή συσκευές. Συνδέστε το Aquarea με τον φωνητικό σας βοηθό, θα λαμβάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν το Aquarea λάβει κάποιο σφάλμα ή θα μεταβαίνει αυτόματα το Aquarea σε λειτουργία θέρμανσης όταν η εξωτερική θερμοκρασία πέσει κάτω από το καθορισμένο επίπεδο.

AQUAREA-Smart-Cloud

Απαιτήσεις συστήματος:
1. Aquarea γενιά Η και μεταγενέστερες
2. Σύνδεση στο Internet μέσω δρομολογητή Wi-Fi ή ενσύρματου LAN
3. Απόκτηση ταυτότητας Panasonic με σύνδεση σε https://aquarea-smart.panasonic.com/

Λειτουργίες:
– Οπτικοποίηση και έλεγχος
– Προγραμματισμός
– Στατιστικά στοιχεία κατανάλωσης ενέργειας
– Ειδοποίηση δυσλειτουργίας

Απολαύστε την απόλυτη άνεση
με τις αντλίες θερμότητας Panasonic Aquarea.